La firma d'enginyeria de Barcelona Most Enginyers combina la jardineria urbana artística amb solucions creatives d'enginyeria.​

L'enderroc del restaurant La Pèrgola de Montjüic ha deixat un mur ple de més de 10 anys de pintades i brutícia acumulada. Amb motiu del seu 20è aniversari des de la seva obertura a Barcelona, CaixaForum finançarà una instal·lació vegetal artificial per cobrir aquest mur. Al costat de la sala de congressos de Fira Monjüic de FIRA2000 hi haurà un bosc vertical que suportarà més de 4 tones d'arbres, sense malmetre l'antiga estructura històrica.

De les 22 mil plantes que s'utilitzaran, entre elles 15 grans arbres, totes van ser escollides entre una varietat d'espècies de plantes mediterrànies no invasores d'alt rendiment de mel per tal de donar suport a la població d'abelles cada cop més reduïda a la metròpoli catalana. A causa de la forma poc ortodoxa i l'ús previst de l'estructura, la firma d'enginyeria barcelonina Most Enginyers col·laborarà en el disseny i la instal·lació de l'estructura, incloent un sistema d'auto reg alimentat per la pluja recollida, il·luminació dinàmica per a l'estètica i la integritat estructural.

Details

Data 20/05/2022

Ubicació CaixaForum Barcelona