Recerca privada per a l'emergència climàtica

Most oficialitza el seu departament de Medi Ambient i Territori, el qual està dedicat entre d'altres coses a la Recerca, Desenvolupament i Innovació en l'àmbit de la sostenibilitat i el canvi climàtic. Aquest departament neix de la fusió de múltiples projectes de recerca ja existents dins l'empresa que ara tindran la seva pròpia estructura de treball.

Un dels objectius d'aquesta secció també és assessorar als nostres clients en tots aquells dubtes tècnics que puguin tenir alhora de minimitzar la seva petjada ecològica i millorar així el seu impacte en el medi ambient i el territori.

Aprofitem també per comunicar que Most s'adhereix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per les Nacions Unides. D'aquesta manera, volem aportar el nostre gra de sorra a treballar per reduir les emissions de CO2 del planeta.

Imatge: Estudi de Most Enginyers SL sobre "Aprofitament de la superfície ocupada per vies de transport amb energia fotovoltaica i eòlica"